ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Τιμητική διάκριση για τον συγχωριανό μας Αχιλλέα Χατζόπουλο


Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον Σύλλογο Συνταξιούχων Π.Δ.Υ.Π.Ε. Καστοριάς απενεμήθη στον συγχωριανό μας Αχιλλέα Χατζόπουλο, από τον τέως πρόεδρό του κ. Φ. Αντωνίου, ο οποίος, απευθυνόμενος στα μέλη του Συλλόγου, είπε:







« Θα ήταν φίλες και φίλοι εγκληματική μας παράλειψη να μη πούμε και δύο λόγια για τον αειθαλή Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Αχιλλέα Χατζόπουλο, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2011 πρωτοστάτησε, μαζί με τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μας, όχι μόνο στη διαμόρφωση του πρώτου μας καταστατικού -σήμερα είναι τροποποιημένο «επί τα βέλτιστα» για λόγους πρακτικούς και ουσιαστικούς- όπως γραπτά σας ενημερώσαμε, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα σκοτεινό και διφορούμενο σημείο σε κανένα από τα άρθρα του, αλλά και στην εγγραφή νέων μελών στο σύλλογό μας, ο οποίος σήμερα -«ειρήσθω εν παρόδω»- αριθμεί 155 εγγεγραμμένα μέλη  και 21 φίλες και φίλους.

  Σε παρακαλώ φίλε Αχιλλέα, συνοδοιπόρε στην υπερτριετή θητεία μας, να δεχτείς αυτή τη συμβολική πλακέτα από τους 4 φίλους σου στο απερχόμενο Δ.Σ., για να μας θυμάσαι, όντας υπερβέβαιος ότι με τις χρήσιμες συμβουλές σου θα βοηθήσεις και θα προσφέρεις πολλά στο νέο Δ.Σ. ....»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια