ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Όροι χρήσης

 Όροι χρήσης

- Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών, ρατσιστικών, πορνογραφικών, απειλητικών ή άλλων με οποιοδήποτε τρόπο στοιχείων τα οποία θα αντίκεινται στους ισχύοντες νόμους του ελληνικού κράτους.
- Απαγορεύεται η χρήση ψευδώνυμων με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο. ΟΙ διαχειριστές του mylagka.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών
- Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων σε σχόλια χρηστών, η επανάληψη του ίδιου σχολίου, η έμμεση ή άμεση διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών με οποιοδήποτε τρόπο μέσα από τη φόρμα σχολιασμού. ΟΙ διαχειριστές του mylagka.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών. 
- Τα σχόλια των χρηστών εκφράζουν αποκλειστικά τους ίδιους και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους συγγραφείς αυτών.
- Οι διαχειριστές του mylagka.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη και είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του mylagka.gr
- Οι διαχειριστές του mylagka.gr δεν είναι υπεύθυνοι για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας.
- Τα προσωπικά σας δεδομένα (IP, όνομα, email κτλ.), δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον νόμο τις αρμόδιες αρχές).
- Η πνευματική ιδιοκτησία
Σύμφωνα με τον ν.2121/93 απαγορεύεται κάθε παραμόρφωση, περικοπή ή άλλη τροποποίηση του έργου και απαιτείται πάντα η μνεία του δημιουργού και της πηγής.
(Στην Ελληνική έννομη τάξη ισχύει η αρχή της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς διατυπώσεις, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η τήρηση διατυπώσεων για την απόκτηση και άσκηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί ενός έργου, αλλά τα δικαιώματα αποκτώνται και δύνανται να ασκηθούν από τη στιγμή της δημιουργίας του.)
- Το mylagka.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων.

- Το mylagka.gr δημοσιεύει ότι κρίνει ενδιαφέρον. Σε καμία όμως περίπτωση ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ την άποψη ή απόψεις αυτών, παρά μόνο όσων υπογράφονται με την ένδειξη &mylagka.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο mylagka.gr  δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια. Καθώς είναι ένας ενημερωτικός δικτυακός τόπος και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και πληροφορίες για την υγεία, σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρική γνωμάτευση ή άλλη επιστημονική υπόδειξη. 
Οι πληροφορίες που περιέχονται στα άρθρα έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Όλοι οι χρήστες του mylagka.gr καλούνται να απευθυνθούν στον ανάλογο επαγγελματία πριν εφαρμόσουν οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται από τον δικτυακό τόπο του mylagka.gr.


Oι δε διαχειριστές, δε φέρουν καμία ευθύνη για άρθρα συντακτών της.

- Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί ότι θίγετε από οποιοδήποτε δημοσίευμά μας, μπορεί επώνυμα να απαιτήσει την απόσυρσή του.
- Κάνοντας χρήση της σελίδας αυτής, σημαίνει ότι έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους χρήσης.


ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ COPYRIGHTS © 
© copyright θεωρείται:

Κάθε άρθρο του mylagka.gr το οποίο δεν είναι αναδημοσίευση.
Κάθε οπτικοακουστικό υλικό παραγωγής του mylagka.gr.
Κάθε μετάφραση ξένων κειμένων.