ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Όροι χρήσης

 Όροι χρήσης

- Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών, ρατσιστικών, πορνογραφικών, απειλητικών ή άλλων με οποιοδήποτε τρόπο στοιχείων τα οποία θα αντίκεινται στους ισχύοντες νόμους του ελληνικού κράτους.
- Απαγορεύεται η χρήση ψευδώνυμων με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο. ΟΙ διαχειριστές του mylagka.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών
- Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων σε σχόλια χρηστών, η επανάληψη του ίδιου σχολίου, η έμμεση ή άμεση διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών με οποιοδήποτε τρόπο μέσα από τη φόρμα σχολιασμού. ΟΙ διαχειριστές του mylagka.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών. 
- Τα σχόλια των χρηστών εκφράζουν αποκλειστικά τους ίδιους και η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους συγγραφείς αυτών.
- Οι διαχειριστές του mylagka.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη και είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του mylagka.gr
- Οι διαχειριστές του mylagka.gr δεν είναι υπεύθυνοι για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας.
- Τα προσωπικά σας δεδομένα (IP, όνομα, email κτλ.), δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον νόμο τις αρμόδιες αρχές).
- Η πνευματική ιδιοκτησία
Σύμφωνα με τον ν.2121/93 απαγορεύεται κάθε παραμόρφωση, περικοπή ή άλλη τροποποίηση του έργου και απαιτείται πάντα η μνεία του δημιουργού και της πηγής.
(Στην Ελληνική έννομη τάξη ισχύει η αρχή της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς διατυπώσεις, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται η τήρηση διατυπώσεων για την απόκτηση και άσκηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί ενός έργου, αλλά τα δικαιώματα αποκτώνται και δύνανται να ασκηθούν από τη στιγμή της δημιουργίας του.)
- Το mylagka.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων.

- Το mylagka.gr δημοσιεύει ότι κρίνει ενδιαφέρον. Σε καμία όμως περίπτωση ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ την άποψη ή απόψεις αυτών, παρά μόνο όσων υπογράφονται με την ένδειξη &mylagka

Oι δε διαχειριστές, δε φέρουν καμία ευθύνη για άρθρα συντακτών της.

- Σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί ότι θίγετε από οποιοδήποτε δημοσίευμά μας, μπορεί επώνυμα να απαιτήσει την απόσυρσή του.
- Κάνοντας χρήση της σελίδας αυτής, σημαίνει ότι έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί τους παραπάνω όρους χρήσης