ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Βράχολάγκα5η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
«ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ»
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ – ORIENTEERING Οντρίων ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


1.750 μ.


Σάββατο 30 και Κυριακή 31 ΜΑΪΟΥ 2015


Ο Σύλλογος Γόνων Βράχου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς – Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Εθελοντικού Τμήματος Διάσωσης – Αντιμετώπισης Καταστροφών Νομού Καστοριάς, τη συνδρομή του Συλλόγου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» και την επιστημονική υποστήριξη της ειδικότητας «Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής» του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει της διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 5η κολυμβητικής συνάντησης «Λίμνη Βράχου» – 1ου Orienteering – αγώνα προσανατολισμού Οντρίων.
Ο σκοπός των εκδηλώσεων είναι η προβολή του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής και η προώθηση των εναλλακτικών αθλητικών δράσεων, οι οποίες καθώς  δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, δεν συνδέονται με τη θεσμοθέτηση ειδικών επάθλων.


Ο αγώνας προσανατολισμού – Orienteering, θα διεξαχθεί στην περιοχή των Οντρίων και της τεχνητής Λίμνης Βράχου, του Δήμου Άργους Ορεστικού της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.


Ο κολυμβητικός περίπλους που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.1. «Κολύμβηση Μακρινών αποστάσεων», θα διεξαχθεί στη λίμνη Βράχου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου του Δήμου Άργους Ορεστικού της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ζητήματα σχετικά με το Orienteering 
Αδαμοπούλου Βίκυ 6974 530706 


Ζητήματα σχετικά με τον κολυμβητικό περίπλου:
Ρεπανάς Νικόλας 6944 700872
Σαμαράς Αλέξανδρος 6972 020175


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια