ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Θαν. Ριζόπουλος: Η αλήθεια για το «έργο» του ρέματος

 Πληροφορήθηκα ότι κατά την προεκλογική του επίσκεψη στην Λάγκα, ο κ. Κεπαπτσόγλου ανέφερε ως «έργο» της Δημοτικής του αρχής, τον καθαρισμό ρέματος που υπάρχει δίπλα από το σπίτι μου.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας, ενημερώνω τους συγχωριανούς ότι:

Επί τουλάχιστον δύο χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι, με την εισροή νερών από το ανύπαρκτο μέχρι τότε ρέμα. Ανύπαρκτο αφού είχε να καθαριστεί πολλά χρόνια και κυριολεκτικά είχε μπαζωθεί. 

Τα δύο αυτά χρόνια συχνές ήτα οι οχλήσεις μου και αιτήσεις μου στον Δήμο Άργους Ορεστικού για τον καθαρισμό του. Οι δικαιολογίες πολλές...(δεν τις αναφέρω, δεν έχει νόημα). 

'Ωσπου ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ και προσέφυγα στην κ. εισαγγελέα. 

Πρωί πήγα στην εισαγγελία και έκανα αναφορά του προβλήματος και καταγγελία. Αμέσως μετά επικοινώνησα αρχικά με τον συγχωριανό μας Θωμά Ζησόπουλο (ως υπάλληλο στην αρμόδια υπηρεσία) και του ανέφερα την προσφυγή μου στην εισαγγελέα. Το ίδιο μεσημέρι επικοινώνησαν, ΝΑΙ οι ίδιοι και με διαβεβαίωσαν πως το ρέμα θα καθαριστεί το πολύ σε μία εβδομάδα. Όπως και έγινε. Μόνο που τα μπάζα και ότι έβγαλαν από το ρέμα τα παράτησαν εκεί με αποτέλεσμα να έχω και πάλι πρόβλημα. 

Από την περίφραξη (με τσιμεντογωνίες) 1, 30 μ. καλύφθηκε το ένα μέτρο.

Αυτό λοιπόν είναι το μοναδικό έργο που έγινε στην Λάγκα ΚΑΙ ΑΦΟΥ υπήρξε ... «εισαγγελέας» 

ΑΞΙΟΣ ΛΟΙΠΌΝ;;;;;

Αυτά στα πρόβατά σας κύριε. Εμάς δεν θα μας δουλεύετε «ψιλό-γαζί». Δεν τρώμε κουτόχορτο!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια