ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Ο Φώτης Παπαβασιλείου για την υποψηφιότητά του

 Με γνώμονα την αγάπη μου για τον τόπο μου και το χωριό μου, αποφάσισα να πορευτώ με την υποψήφια Δήμαρχο Καλλιόπη Κυριακίδου Τσιάγγου ως  υποψήφιος της δημοτικής κοινότητας Λάγκας , τόπος καταγωγής μου που πάντα ήμουν παρών , να προσφέρω όπως και η οικογένειά μου είχε μια σημαντική προσφορά μιας και ο πατέρας μου χαρισε τμημα της περιουσίας μας στο χωριό του.


Οι παράγοντες που με οδήγησαν σε αυτήν μου την αποφαση είναι οι επαρκεις  γνώσεις της υποψήφιας στην αυτοδιοίκηση , η ανώτερη πανεπιστημιακή της κατάρτιση ,  τα σχέδια της για αναπτυξιακά έργα που θα ξαναζωντανέψουν τον Δήμο και τα χωριά του
, οπου τα τελευταία χρόνια υπάρχει σημαντική μείωση πληθυσμού καθώς και το όραμα της για έναν δήμο οπου οι δημότες και οι επαγγελματίες θα είναι ισότιμοι και θα γίνεται μια δίκαιη κατανομή κονδυλίων στα χωριά μας .

Το ήθος η εντιμότητα η αξιοπρέπεια και η σεμνότητα είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της υπέροχης Καλι μας.

Με τα κοινά έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια. Διετέλεσα αντιπρόεδρος του συνδέσμου Λαγγιωτών Άγιος Νικόλαος την διετία 2002-2004 και πάντα δίνω το παρων  και βοήθω σε όλες τις εκδηλώσεις του συνδέσμου.

Τελος καθοριστική ηταν η συμβολή μου στην ανακήρυξη της Λάγγας ως μαρτυρική κοινότητα μιας και η επιτροπή μαρτυρικών χωριων χρησιμοποιησε την μοναδική γραπτή  μαρτυρία ( ένορκη βεβαίωση ) την οποία κατέχει η οικογένειά μου και αφορα. στην πυρπόληση της οικίας μας καθώς και ολόκληρης της κοινότητας από τις εχθρικές δυνάμεις. 

Ελπίζω  τώρα να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω και στην τοπική αυτοδιοίκηση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια