ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Βίντεο και φωτογραφίες από το γλέντι του Συνδέσμου Λαγκιωτών

Μια υπέροχη βραδιά ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε το Σάββατο 22 Ιουλίου στην Λάγκα και στο «Ηπειρώτικο γλέντι» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Λαγκιωτών «ο Άγιος Νικόλαος».


Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε  ανέλπιστα εντυπωσιακή.
 Όχι μόνο συγχωριανοί αλλά και πολλοί φίλοι της Λάγκας απόλαυσαν  σε ένα δροσερό περιβάλλον την άψογη εξυπηρέτηση του Φρόνη Σαχινίδη υπό τους ήχους της ορχήστρας του Πασχάλη Κοκκινόπουλου με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και τον Φίλιππο Χαντζάρα στο τραγούδι.


Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χρήστος Καραντίνος χαιρετίζοντας, ευχαριστώντας  τους παρευρισκόμενους και δωρητές.Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου
η υποψήφια για τον δημαρχιακό θώκο κ. Έλενα Βλάχου (με καταγωγή από Λάγκα), ενώ γλέντησαν μαζί  μας και οι καλεσμένοι, συνυποψήφιοι του κ. Καραντίνου αλλά και η επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κάλι Κυριακίδου.


Και ενώ οι μεγάλοι γλεντούσαν, τα παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν στην παιδική χαρά.


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας παρουσίασε και το λογότυπο της Λάγκας, τυπωμένο σε μπλουζάκια και καπέλα...... τα οποία αμέσως φορέσαμε πολλοί από εμάς, μικροί και μεγάλοι και βέβαια οι καλεσμένοι του Χρήστου.Το μέλλον της Λάγκας. Ο λεβέντης Δημήτρης


Μπορεί να με «ρίχνει» κατά ένα «ΧΑ» ο κύριος αλλά είναι πολύ συμπαθής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια