ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Στις 2 Ιουνίου η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Δήμου Άργους Ορεστικού κατά της ΔΕΔΑ και του ΑΒΑΞ

👉 Για τις 2 Ιουνίου έχει οριστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε βάρος της ΔΕΔΑ Α.Ε. και της εργολάβου εταιρίας που εκτελεί τα έργα του φυσικού αερίου στην πόλη του Άργους Ορεστικού (ΑΒΑΞ Α.Ε.).
👉 Την ίδια στιγμή προκλητική παραμένει η αδιαφορία τους, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή διάθεση συμμόρφωσης στις συμβατικές υποχρεώσεις τους, ενώ οι συνεχείς βροχοπτώσεις παρασύρουν τα αδρανή υλικά των τομών, καθιστώντας την κατάσταση στους δρόμους της πόλης ακόμη πιο επισφαλή, κάτι που πιστοποίησε και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού. Θα περιμέναμε να δείξουν τουλάχιστον τον ελάχιστο σεβασμό απέναντι στην κοινωνία. Για ακόμη μια φορά όμως επιλέγουν να… σφυρίζουν αδιάφορα.
🚧 Αναμένοντας λοιπόν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν να αποκαθιστούν προσωρινά τις επικίνδυνες τομές, παρά το κόστος, γιατί πάνω από όλα βρίσκεται η ασφάλεια των πολιτών.
👉 Να σημειωθεί ότι σε αντιδιαστολή με τη ΔΕΔΑ και τον ΑΒΑΞ, ο ανάδοχος που εκτελεί το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού, χωρίς την παραμικρή όχληση από εμάς, αποκαθιστά άμεσα με αδρανή υλικά όλες τις τομές στις οποίες προχωρά. Όπως ακριβώς δηλαδή προβλέπεται στις συμβατικές του υποχρεώσεις.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια