- 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
- 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Ξύδι ή χυμός λεμόνι
- Αλάτι
Εκτέλεση:
Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα σε μεσαία ταχύτητα.
Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο , δηλαδή στο γουδί.
0 Σχόλια