ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Αγιορείτικη σκορδαλιά με σπανάκι



 Υλικά:

  • 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο
  • 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Ξύδι ή χυμός λεμόνι
  • Αλάτι

Εκτέλεση:
 
Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα σε μεσαία ταχύτητα.

Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο , δηλαδή στο γουδί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια