ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

«Έφυγε» ο Σωτήρης Καλύβας

 

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Σωτήριος Καλύβας.

 Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε  χθες στην Θεσσαλονίκη όπου και κατοικούσε, Ο Σωτήρης Καλύβας είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Από τον ένδοξο Βράχο του Σουλίου στην Λάγκα».
Τα βαθιά μας συλλυπητήρια

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Ένα βιβλίο με κάποια ιστορικά στοιχεία και πολύ, ας πούμε φαντασία. Με σοβαρές ελλείψεις και αναφορές σε ονόματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο χωριό μας. Ένα βιβλίο που μόνο για συγγενείς μιλά. Παράδειγμα, δεν αναφέρεται γραμματέας που χρόνια και χρόνια υπήρξε στο χωριό. Ράφτης από τους πρώτους και αναφέρεται ως ράφτης τσιράκι του. Και ρωτώ. Γραμματέας και ράφτης αδέρφια. Και το επώνυμό τους δεν υπάρχει πουθενά. ΤΥΧΑΙΟ; Θεός σχωρέστον αλλά παρουσίασε κάποια πράματα σύμφωνα με τις συμπάθειες ή αντιπάθειές του. Κοντολογής ένα βιβλίο για πέταμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ένα βιβλίο που έχει σοβαρές ελλείψεις και πως παρουσιάζονται πρόσωπα όπως αληθινά ΔΕΝ ήταν (όπως παρουσιάζονται), ενώ απουσιάζουν κάποια άλλα σημαντικά. Ένα βιβλίο για να ευχαριστεί συγγενείς και μόνο.

   Διαγραφή
 2. ενταξει οτι δεν ειναι αντικειμενικο δεν το καθιστα και για πεταμα. εχεισ δικιο σε οτι αφορα οτι γραφτηκε αναλογα τισ συμπαθειεσ του και οτι πολλοι δεν ονομαζονται που επρεπε και ονομαζονται τσιρακια οπωσ ειπεσ

  ΑπάντησηΔιαγραφή