ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Βράβευση της Μαρίας Παπαϊωάννου από τον Δήμο Άργους Ορεστικού


Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ έζησε χθες η Μαρία Παπαϊωάννου...

Οι κόποι και η αγάπη της για τον τόπο μας ανταμείφθηκαν χθες με την βράβευσή της από τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Η Μαρία αφιέρωσε πάρα πολύ από το  πολύτιμο χρόνο της για να επισκέπτεται ανθρώπους που έζησαν τις τραγικές στιγμές του πολέμου...

Μέσα από αυτή τη δουλειά της, κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος μαρτυριών και με τον τρόπο αυτό να γίνει πραγματικότητα η ανακήρυξη κάποιων χωριών ως «μαρτυρικά».

Μαρία συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους.

Η ίδια έγραψε:


 Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά ζήσαμε σήμερα 9/ 11/ 2019. Μετά από χρόνια προσπαθειών, που προς μεγάλη ικανοποίηση και ευτυχία ευοδώθηκαν, ο Δήμος Άργους Ορεστικού βράβευσε την ανιδιοτελή και αφιλοκερδή προσπάθεια για την ανάδειξη οικισμών του τόπου μας ως Μαρτυρικών.


Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εκπλήρωση του καθήκοντος και την προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε και ζει ο καθένας από εμάς.


Κι εγώ σήμερα έζησα την ευγνωμοσύνη των ανθρώπων μέσω του Δήμου, και την φοβερή συγκίνηση του ότι υπήρξα στο ελάχιστο χρήσιμη στον τόπο μου.


Ωστόσο, θα ήταν άδικο να μην αναφέρω ότι οι πραγματικοί υπεύθυνοι και οι αληθινά άξιοι να λάβουν αυτό το βραβείο είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μου άνοιξαν την πόρτα τους, την καρδιά τους, που κλάψαμε μαζί στην θύμηση των πικρών αναμνήσεων, και που είναι οι ήρωες της ζωής.


Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, που μου δώστε την ευκαιρία να είμαι εγώ αυτή που ανέδειξε ένα τόσο σημαντικό θέμα για τον τόπο μας.


Σας ευχαριστώ και για την αναγνώριση. Ελπίζω να στάθηκα αντάξια σας έστω και στο ελάχιστο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια