ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Επιτυχία σημείωσε ο καλοκαιρινός χορός μας! Φωτογραφίες-Βίντεο


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες Σάββατο 27 Ιουλίου στον καθιερωμένο ετήσιο καλοκαιρινό μας χορό, που πραγματοποιήθηκε  όπως πάντα στο προαύλειο του (πρώην) Δημοτικού Σχολείου της Λάγκας.Μια δροσερή νύχτα με γνήσιο Ηπειρώτικο γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας του Λιάκου (Κοκκινόπουλου), απολαύσαμε όσοι επιλέξαμε το χωριό για τη Σαββατιάτικη έξοδό μας.Το κέφι διάσπαρτο, άψογη η οργάνωση τόσο από πλευράς Συνδέσμου όσο και του «καφετζή» μας του Θανάση,  που είχε αναλάβει το service της όλης οργάνωσης.

Ευχαριστημένοι δήλωσαν οι επισκέπτες που έφτασαν στο χωριό όχι μόνο από το νομό μας αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας.Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Και άλλα βίντεο από τον χορό δείτε εδώ...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Μπράβο στα παιδιά του συνδέσμου και στον Θανάση τον καφετζή για την άψογη οργάνωση.
    Σε πείσμα όσων εύχονταν να μη παέι καλά. Και ΔΥΟ κλαρίνα και ΔΥΟ τραγουδιστές. ΤΕΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πρώτη φορά μία τόσο πολύ καλή παρουσίαση του χωριού. Μπράβο σας παιδιά! Έλειπε ένα καλό site για την Λάγγα. Με τον τρόπο αυτό μας μεταφέρετε κι εμάς που ζούμε μακριά στην υπέροχη πατρίδα μας. Να είσαστε πάντα καλά και άξιοι, να συνεχίσετε να ενδιαφερόσαστε και για όσους εόιναι μακριά. Κάτι που κανένα Δ.Σ. δεν έκανε ως τώρα. ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή