ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Χυμός Λεμονιού: Οι πιο σοβαρές ασθένειες βρίσκουν λύση στη φύση!Έρευνες επιστημόνων έχουν αποδείξει ότι ο χυμός του αποτελεί άριστη θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο και δοκιμασμένη σε καρκίνους όλων των μορφών.Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν αντιμικροβιακό παράγοντα ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων, των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης λειτουργεί και ως αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή και προέρχεται από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 μέχρι το 1990.

Τα συμπεράσματα των ερευνών:

- Καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του παχέος εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.

- Τα χημικά συστατικά του δένδρου ανέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση της ασθένειας.

- Εντυπωσιακό είναι ότι με το χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δε βλάπτονται τα υγιή.

*Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201.

nspireyourlife via tsardaki

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια