ΤΙΤΛΟΙ

8/recent/ticker-posts

Οι υποχρεώσεις της νονάς το Πάσχα!


Το Πάσχα πλησιάζει και τα παιδιά περιμένουν καρτερικά τη λαμπάδα της νονάς!
Μην καθυστερείτε την παράδοση των δώρων στο βαφτιστήρι σας... τα περιμένει πως και πως!

Τα δώρα στο πνευματικό μας παιδί!

Τα «καλούδια» που πρέπει να πάτε στο πνευματικό σας παιδί είναι τα παπουτσάκια του, η λαμπάδα του... φυσικά τσουρέκι, κουλουράκια, σοκολατένιο αυγό (όσο πιο μεγάλο τόσο περισσότερο θα το χαρεί!). Όσο πιο μικρό είναι το βαφτιστήρι σας τόσο πιο «φορτωμένη» λαμπάδα θα θέλει. Στα κορίτσια οι λαμπάδες είναι πιο «πλουμιστές», ενώ στα αγόρια πιο απλές.

Μπορείτε να ρωτήσετε τους γονείς για πρακτικούς λόγους αν χρειάζονται κάτι συγκεκριμένο για το παιδί. Θα σας βοηθούσε επίσης πολύ αν «ψαρεύατε» το βαφτιστήρι σας για το τι ακριβώς θέλει να έχει η λαμπάδα του ή τι παπούτσια προτιμά...

Aν στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα παιδάκια που δεν έχουν την τύχη να έχουν μια καλή και τυπική νονά... γίνεται και για εκείνα η δική τους νονά και πάρτε μια λαμπάδα και σε αυτά, μέρες που είναι δεν θα πρέπει να νιώθουν αδικημένα! Την πράξη σας αυτή θα την θυμούνται για μια ζωή!

Μια ακόμα ωραία λύση είναι να πάρετε το βαφτιστήρι μαζί σας, στα ψώνια για να κάνετε και μια ωραία βόλτα οι δύο σας. Τρέξτε εγκαίρως για την αγορά των δώρων, ειδικά αν το βαφτιστήρι σας, μένει εκτός Αθηνών και πρέπει να στείλετε τα δώρα ταχυδρομικώς!

Η συνέχεια εδώ
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια